fredag 24. mai 2024

Padlesamling - Skvulp-helg 2024

Vi deler gjerne informasjon om padlesamling "Skvulp-helg 2024", 21. til 23. juni på Sommarøy:

Invitasjon til Skvulp-helg 2024 (pdf)

Invitasjon til Skvulp-helg – 21-23. juni 2024

Hei.

I håp om å møte nye og gamle padlevenner vil vi gjerne at dere i styret bringer videre informasjon til deres medlemmer i klubben om vår padlesamling «Skvulp-helg 2024», som går av stabelen helgen 21. til 23. juni på Sommarøy utenfor Tromsø.

Skvulp er en padlegruppe i Tromsø Havpadleklubb der fokus er læring, utvikling og lek i kajakk, dette gjennom læringsoverføring mellom padlerne. Målet er å at den enkelte padler skal kunne videreutvikle seg, oppnå bedre ferdigheter og bedre vurderinger og slikt sett bidra til høyere sikkerhet for seg selv og andre.

I år er det den syvende helgesamlingen med Skvulp. Første året vi hadde samlingen var vi bare 18 padlere. Det er veldig gledelig at samlingen etter hvert har blitt et kjært høydepunkt under sommeren for mange og i fjor var vi 65 deltagere inklusive turledere. Dette er også satt som tak for antall deltagere (inklusive turledere) til årets samling, dette av hensyn til sikkerheten og ikke minst med tanke på at samlingen ikke blir for stor og uoversiktlig. Det er viktig for oss som arrangører at alle padlere skal føle seg velkommen og bli sett under samlingen.

Norges Padleforbund (NPF) har fått invitasjon til samlingen og stiller trolig. Se ellers vedlagte invitasjon til samlingen for nærmere informasjon.

I fjor ble samlingen fulltegnet på 12-13 timer etter at påmelding ble lagt ut. Vi har derfor gjort det slik at vi har opprettet en egen påmeldingslenke til padlere som tilhører andre klubber enn Tromsø Havpadleklubb som dere finner i vedlagte invitasjon, så håper vi med dette at flere av dere tar turen og besøker oss under samlingen. Dere er hjertelig velkommen til Skvulp-helg 2024 på Sommarøy 😊

På vegne av oss i Skvulp Crew

mvh Rune A. Jørgensen