onsdag 10. april 2024

Gratis teknikkurs for medlemmene i Harstad Padleklubb fulltegnet

Oppdatering: Teknikkurset er fulltegnet. 
Ta kontakt for å bli sett på venteliste.

Som et medlemstilbud vil vi helgen 15-16.juni arrangere gratis teknikkurs for medlemmene i Harstad Padleklubb.

Har du lyst å bli en bedre og tryggere havpadler? Og er du klar for å ta et nytt steg, utvide grenser og komfortsone i sikre omgivelser og med kompetente kursholdere?

Målet med kurset er å utvide padlekunnskap på sjøen gjennom tekniske ferdigheter og sjømannskap. Kurset avholdes i trygge former og gjennom gradvis progresjon. Kurset vil bli avhold med et grunnleggende fokus på sikkerhet og padleglede!

Krav til deltakelse: Gjennomført Grunnkurs

Oppmøtested annonseres når kurset nærmer seg, men det vil bli i nærheten av Harstad. Instruktør er Runar Holdahl.

For full kursbeskrivelse, nødvendig utstyr mm, se kursbeskrivelse fra norges padleforbund: Teknikkurs Hav - Padling

Ta med: Tørrdrakt, det blir bading og det er kaldt i vannet. Hansker. Varme klær til pauser anbefales. Ullundertøy: Til padlingen anbefales ull. Du vil bli våt i løpet av kurset så ta med klesskift. Husk håndkle! Mat, varm & kald drikke: Ha med nok til en lang dag i kajakken. Gjerne noe søtt å kose seg med også.

Kajakk og åre Sikkerhetsutstyr (Flytevest, spruttrekk, tauline, hjelm) Ta kontakt hvis du mangler noe så er klubben behjelpelig.

Det er påmeldingsfrist senest 1.juni. HPK sine medlemmer prioriteres frem til 15.mai, deretter åpnes det for Vesterålen padleklubb. Det må være minst 6 påmeldte for at kurset skal holdes. Hvis det er færre påmeldte, vil kurset bli avlyst. Gebyr ved no-show (ikke oppmøte på kurset er 1000,- med mindre man dokumentere en god grunn (sykdom)). 

Påmelding til hpkhav@gmail.com ved spørsmål kontakt Jørn 99111574

Gled deg til et spennende og utfordrende kurs med mye god læring!