tirsdag 6. august 2024

Høsttur til Meløyvær 24. - 25. august avlyst


Avlyst: Høsttur til Meløyvær
Harstad Padleklubb ønsker klubbens medlemmer, samt medlemmer i andre klubber velkommen på tur til Meløyvær helga 24. - 25. august.

VIKTIG INFO:
1. Krav for å være med på turen er kompetanse og ferdigheter tilsvarende grunnkurs i forbundets våttkortstige. Total padledistanse på lørdag beregnes til å være 12- 13 km. Tilsvarende distanse på søndag. Det vil selvfølgelig være innlagte gode pauser underveis.
2. Ramsalt Pub kan tilby middag på lørdag til en rimelig penge(?) Eksakt beløp må jeg komme tilbake til. Vi kan velge mellom finnebiff, fiskesuppe eller selvfisket boknafisk med gulrotstuing. Flertallet bestemmer hva vi får servert.
3. Noen vil kanskje kjøre ut til campingplassen på Leirvåg allerede på fredag og leve det glade campingliv inntil de øvrige ankommer på lørdag. Så hvis man ønsker to overnattinger denne helga, etabler camp på campingplassen på Leirvåg allerede på fredag. Forhør deg gjerne med om andre som skal campe over fra fredag til lørdag. Kanskje ta med øl, pølser og turgrill 🙂.
4. Bjarkøy Camping tar kr. 170 for teltovernatting fra fredag til lørdag, og kr. 50 i parkeringsavgift fra lørdag til søndag.
5. Campingplassen har 5-6 oppmerkede parkeringsplasser som er plassert like før campingplassen. I tillegg kan vi parkere 1-3 biler på høyresiden av servicehuset, så nært naustet som mulig. Vi bør kjøre utover til Bjarkøy med færrest mulig biler, så deltakerne anmodes om å ordne med samkjøring. Det er mulig å parkere overflødige biler ved fergekaia på Stornes. Vær ute i god tid!
6. Deltakerne tar ferga som går kl. 10 fra Stornes på lørdag. Målet er at samtlige stiller padleklare på vannet utenfor campingen i Leirvåg senest kl. 12.00 på lørdag. Møt opp på fergekaia på Stornes i god tid, så du er sikker på å få være med ferga som er en relativt liten ferge.
7. Info om overnatting på Meløyvær: Harstad Padleklubb har booka 2. etasjen på Ramsalt Pub med sju innendørs overnattingplasser til sine medlemmer. To plasser reserveres til turlederne. De fem øvrige innendørs overnattingsplassene går til de fem første klubbmedlemmene som melder seg på og som ønsker innendørs overnatting. Puben tar kr. 175 i teltovernatting på en eng som ligger like i nærheten av puben.
9. Harstad Padleklubb sponser overnattingskostnader for sine medlemmer ute på Meløyvær, enten det er innendørs eller i telt.
10. Legger opp til at vi skal være i retur til campingplassen på Leirvåg aller senest kl. 15.00 på søndag.
11. Av sikkerhetshensyn skal skriftlig påmelding sendes til nils.schjelderup@gmail.com. Man er IKKE påmeldt på turen hvis man kun har trykket SKAL på Facebook.
12. I påmeldinga ønskes følgende informasjon:
  • Fullt navn
  • Alder
  • Klubbtilhørighet/ medlem av Harstad Padleklubb
  • Padlekompetanse tilsvarende grunnkurs?
  • Eget mobilnr og navn og mobilnr til nærmeste pårørende
  • Hvordan ønsker du å overnatte på Meløyvær (telt eller innendørs). Fem overnattingsplasser tilbys innendørs til de fem første påmeldte som har medlemskap i Harstad Padleklubb.
  • Ønsker du middag servert på Puben på lørdag? (Ja eller nei)
  • Hvis Ja, ønsker du
    • Fiskesuppe,
    • Finnebiff eller
    • Selvprodusert boknafisk med gulrotstuing
13. Påmeldingsfrist: Mandag 19.8.
14. Værforbehold. Turen vil selvfølgelig bli avlyst hvis værmeldinga ikke holder mål.
Ta kontakt på nils.schjelderup@gmail.com eller mobilnr: 48 27 79 10 hvis du lurer på noe.