lørdag 25. mai 2019

Teknikkurs 25.-26.mai 2019

Harstad Padleklubb arrangerer teknikkurs 25.-26.mai 2019. En utmerket anledning til å forbedre padleteknikken og bli en tryggere padler!

Teknikkkurset er på 16 timer og følger Norges Padleforbunds (NPF) retningslinjer for Teknikkurs hav. Etter fullført kurs utstedes tilhørende oblat for våttkort og deltakelse registreres i databasen til NPF.

Deltakelse på teknikkurs forutsetter fullført grunnkurs hav. Kurset passer for de som har padlet noen turer og ønsker å forbedre padleteknikken og bli en tryggere padler. Kurset tar sikte på å utvikle effektiv padleteknikk slik at man unngår skader, samt å gjøre deltakerne tryggere på padling og redning i vind og bølger.

Kurset er for medlemmer i Harstad Padleklubb eller andre padleklubber. Meld deg inn i klubben, hvis du ikke er medlem! HPK medlemskapet koster bare 300.- NOK/år. Nærmere informasjon finner du på hjemmeside. Er du medlem i en annen padleklubb? Si ifra! (epost til hpkhav@gmail.com)

Programm finner du i kursinformasjon (pdf-fil).

Tid og sted: Kurs starter kl. 9 på Harstad camping og varer til omtrent kl. 17.

Instruktør: Runar Holdahl

Pris: Medlemmer i HPK prioriteres og betaler bare 750.- kr. Lengst medlemskap har fortrinn. 1.500.-NOK for medlemmer av  andre klubber.

Minimum antall deltakere: 4 stk.

Påmelding: Vi må ha skriftlig påmelding med påmeldingskjemaet.

Påmeldingsfrist: 19. mai 2019.

Vel møtt!