lørdag 8. september 2018

Klubbtur til Meløyvær 8.–9. september

Harstad Padleklubb arrangerer klubbtur til Meløyvær fra lørdag 8. september til søndag 9. september.

Start og endepunkt blir campingen på Bjarkøy.

Medlemmer fra andre klubber er også velkommen til å delta. Deltakelse er gratis for HPK sine medlemmer. For andre koster det den symbolske sum av kr. 100.

De som ønsker det, overnatter i telt på Krøttøya. Vann vil bli kjørt ut. Vallhall, som er et steinkast unna, tilbyr overnatting i enkeltrom og dobbeltrom. Pris, inklusiv frokost, er kr. 1080 for enkeltrom og kr 1490 for dobbeltrom. Vallhall tilbyr videre middag på lørdag for de som ønsker det. Det serveres kjempegod fiskesuppe med brød. Spis så mye du orker for kr. 250 pr. person. Ved minimum fem påmeldte, tilbyr Valhall også en "badstupakke" for kr. 150 pr. person, dvs så mye badstu du ønsker, pluss ei øl. NB, det er begrenset antall plasser i badstua. Først til mølla prinsippet gjelder.

Nils Jakob Schjelderup er turleder på denne turen. Påmelding skjer til nils.schjelderup@gmail.com. Oppgi hvordan du ønsker å overnatte, og om du ønsker middag og/eller badstupakke. Påmeldingsfrist settes til fredag 31. august. Ytterligere detaljer kommer litt senere. Ta kontakt med Nils Jakob Schjelderup, mobil 48 27 79 10 eller epost: nils.schjelderup@gmail.com, hvis du lurer på noe.

Følg arrangementet på facebook.