søndag 24. juli 2016

Ti på skjæret 2016


Ti på skjæret 2016 er i gang! Ti fine padledestinasjoner nær Harstad venter på ditt besøk.

Last ned turliste og -informasjon (pdf), eller skriv ut et dobbelsidig hefte (pdf). Turlisten med GPS-koordinater og markering av alle turmål vises også direkte på Norgeskart.

klubbens facebook side finner du nyheter og tips. Kom gjerne med kommentarer, avtal fellesturer og legg ut padlebilder.Premiering

For å være med i Ti på skjæret, må du ta et bilde av deg eller kajakken din når du er kommet i mål. Legg bildet ut på klubbens facebook side, eller send bildet med epost til hpk10paaskjaeret@gmail.com. Det beste bildet blir premiert!

Hovedpremien er gratis sesongkort for bassengtrening i Kværfjordhallen neste vinter. Vi hjelper til med rullen og padletriks!

Sikkerhet

Turene har variabel lengde, og noen er mer eksponert for vind og bølger enn andre. Det er derfor greit å ta hensyn til vindretning og bølgehøyde når turene skal planlegges. Det anbefales å padle i følge med andre. Det er ikke bare tryggere, men også sosialt og trivelig. Det bør være rutine å sjekke værmeldingen og vindretning før tur og destinasjon bestemmes. Forholdene kan forandre seg fort. Følg alltid padlevettreglene.

Ha alltid fokus på sikkerhet - både forut for og under turen.

God tur!