fredag 3. juni 2016

Helgetur til Bjarkøy/Meløyvær avlystHelgeturen til Meløyvær er avlyst p.g.a dårlig værmelding med mye vind.

Vi anbefaler padlehelg 11.-12. juni som arrangeres av Vesterålen padleklubb med Børøyarace og tur til Skjervøyan.Opprinnelig program:

Harstad Padleklubb arrangerer helgetur til Bjarkøy og Meløyvær helga 3.-5. juni.

Turen starter fra Bjarkøy camping i Leirvåg på fredags ettermiddag/kveld. Derfra padler vi 3-4 km før vi slår leir. Vi bestemmer på forhånd om det skal være felles bespisning på fredags kvelden, og om vi skal ha en permanent leir for hele helga, eller om vi skal flytte leiren på lørdag.

Erfarne padlere kan godt organisere seg i en egen gruppe og starte fredagsetappen fra Grytøya eller Elgsnes hvis man ønsker det, forutsatt at organisering og sikkerhetsopplegg er hensyntatt. Så møtes vi alle til felles leir på fredags kveld.


Lørdagen snirkler vi oss rundt i skjærgården på Meløyvær. Et landbesøk på Meløyvær og bestigning av høyeste punkt på Krøttøya for å beundre utsikten, regnes som obligatorisk. Ta med kamera! Vi beslutter i felleskap om middag på lørdag skal inntas ute i naturen, eller om vi skal bestille middag på Valhall.

På søndagen blir det en ny tur i skjærgården, og vi legger sikkert turen innom fuglefjellet på Helløy før vi starter på hjemturen.

Med start i fra campingplassen på Bjarkøy, så er dette en tur som passer svært godt for nybegynnere.

Lurer du på noe? Har du spørsmål du ønsker svar på? Kontakt turansvarlig, Nils Jakob Schjelderup, epost: njs@harstad.online.no eller mobil 48 27 79 10.

Nils Jakob Schjelderup