fredag 15. januar 2016

Vinterpadletreffet 11.-13. mars 2016: HPK skal stille med funksjonærer


Oppdatering 15.1.2016


av  Nils-Jakob Schjelderup:

Harstad padleklubb skal stille med funksjonærer til vinterpadletreffet!
Årets vinterpadletreff arrangeres på Offersøy 11. – 13. mars. Nytt i år er at padleklubbene i regionen har laget en egen stiftelse med eget styre som skal ha ansvar for Vinterpadletreffet (VPT). I vedlagte brev fra styret ser vi at man inviterer klubbene til å stille med aktivitetsledere, turledere, veiledere og verter til arrangementet. Harstad Padleklubb er «nærklubb» til arrangementet, og oppfordres i henhold til VPT`s vedtekter spesielt til å stille mannskap! Jeg oppfordrer derfor klubbens medlemmer til å lese gjennom brevet fra styret i VPT, og så melde sin interesse for å delta i funksjonærstaben. 

Her er mange roller som skal dekkes:
- Turledere- Sekretariat
- Logistikk
- Diverse vertskapsfunksjoner
- Informasjonsverter
- M.m

Man kan lese at logistikk-verter som har egnet sertifikat for å kjøre minibusser, er spesielt ettertraktet.
Selv om man påtår seg rollen som vert i noen økter, så vil det også være mulig å delta på arrangementet i friøktene.

Og så kommer noen svært viktige poenger til slutt: Deler av overskuddet vil bli pløyd tilbake til klubbene, basert på antall verter/turledere klubbene stiller. Så medlemmer som stiller i funksjonærstaben vil altså bidra til «penger i kassa» for HPK. Neste poeng er at man i VPT styret arbeider for å få til en avtale der turlederne og vertene får egne crew-plagg av høy kvaitet til odel og eie. Så her vanker altså en belønning for de som melder seg til tjeneste.

Det står oppgitt at man skal melde sin interesse til de mailadressene som står i brevet fra styret. Dette er feil! Jan-Erik Kristoffersen som er med i styret i VPT sier at de foretrekker en samlet liste over interesserte fra klubbene.

Så medlemmer som er interesserte i å påta seg vertskapsroller under årets VPT, må melde sin interesse snarest ,og senest innen 20. januar, til Nils Jakob Schjelderup – njs@harstad.online.no . I eposten du sender meg, må du oppgi fullt navn, din epostadresse og telefonnr. Her er det bare å skynde på å melde sin interesse. Har du presserende spørsmål i forbindelse med årets VPT, send meg sms eller ring 48 27 79 10. Mvh Nils-Jakob Schjelderup

VPT 2016 invitasjon til ressurspersoner i klubbene

Invitasjon:

Velkommen til Vinterpadletreffet 2016 på Offersøy Feriesenter i Lødingen 11.-13.mars!

Interesseforeningen Vinterpadletreffet (VPT) ble stiftet 6.desember 2015 av klubber i regionen. Foreningens formål er å inspirere til helårspadling i trygge rammer, og å være en arena for inkluderende fellesskap som gir grobunn for god padleteknikk, mestring og padleglede.

Som de foregående årenes VPT vil treffet også i år inneholde turer, workshops og tema som er aktuelle og interessante for helårspadlere, fra relativt nye til erfarne helårspadlere. For å delta må du ha bakgrunn som tilsvarer NPF Grunnkurs Hav. Tørrdrakt er obligatorisk bekledning.

Nettside med påmelding for VPT lanseres i uke 2 og programmet vil bli lagt ut der og på denne FB-gruppen.Tidligere treff har blitt fulltegnet på svært kort tid så her gjelder det å ikke sove i timen! Velkommen til inkluderende padlefellesskap i vakre omgivelser i Lødingen!